Μασάζ αδυνατίσματος κατά της κυτταρίτιδας
Μασάζ σώματος λεμφικής αποστράγγισης

Μασάζ αδυνατίσματος κατά της κυτταρίτιδας

  • 40 λεπτά60€
Χρησιμοποιώντας ειδικές κρέμες και αιθέρια έλαια κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους, ασκούμε την κατάλληλη πίεση στα σημεία όπου εντοπίζεται η κυτταρίτιδα, διεγείροντας τη λέμφο και επιτυγχάνοντας έτσι την κυτταρική ανανέωση, την απομάκρυνση των τοξινών και τη μείωση του όγκου των λιποκυττάρων. Προκαλείται υπεραιμία, η οποία επιταχύνει τον μεταβολισμό και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενώ μειώνεται το οίδημα που συνυπάρχει με την κυτταρίτιδα.

Το μασάζ γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφεύγεται η ανάπτυξη μώλωπες στο δέρμα.

Μασάζ σώματος λεμφικής αποστράγγισης

  • 50 λεπτά70€
Ένα απαλό μασάζ που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τη φυσική κυκλοφορία της λέμφου στο σώμα. Η λεμφική παροχέτευση χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο ποσό πίεσης και ρυθμικές κυκλικές κινήσεις για να διεγείρει τη ροή της λέμφου.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ να συνδυάσετε τη θεραπεία σας με ένα στυλ μαλλιών που κυμαίνεται από 25 έως 35 ευρώ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε όλους τους επισκέπτες παρέχονται σαμπουάν φλαμουριάς, κρέμα μαλλιών, λοσιόν σώματος, σαπούνι από ελαιόλαδο %100, παντόφλες μιας χρήσης, πετσέτες και μπουρνούζι. Οι επισκέπτες μας που διανύουν τον πρώτο ή τον τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τους, που πάσχουν από καρδιακές παθήσεις, διαβήτη ή άσθμα δεν συνιστάται να χρησιμοποιούν το μπάνιο. Το AlMarSpa & Hamam δεν φέρει καμία ευθύνη σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η χρήση του λουτρού δεν συνιστάται επίσης για τους επισκέπτες που έχουν καταναλώσει πρόσφατα αλκοόλ, οι οποίοι είναι πεινασμένοι ή γεμάτοι- το χαμάμ, και πάλι, δεν θα αναλάβει καμία ευθύνη σε τέτοιες περιπτώσεις. Τα παιδιά κάτω των 6 ετών δεν επιτρέπεται η χρήση του χαμάμ. Οι επισκέπτες μας κάτω των 18 ετών μπορούν να απολαύσουν το χαμάμ με έναν ενήλικα.
en_US

Book Now for a Limited Time only and get 20% on all treatments until 30/06/2024.

Book an Appointment.
×