Μερικό Μασάζ Σώματος
Μασάζ Σώματος Helios
Προγεννητικό Μασάζ
Μασάζ με ζεστές πέτρες Hephaestus
Μασάζ Αρωματοθεραπείας Afrodite
Αθλτητικό βαθύ ιστού Μασάζ Poseidon
Lomi Lomi μασάζ σε συνδυασμό με πουγκάκια
Μασάζ με κεριά
Αρχαίο Ελληνικό Μασάζ

Μερικό Μασάζ Σώματος

  • 25 λεπτά35€
Ο θεραπευτής σας θα ακολουθήσει μια προσαρμοσμένη προσέγγιση, συνδυάζοντας τεχνικές μασάζ με βαθύ ιστό χειραγώγηση για να βοηθήσει να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε τους προβληματικούς μύες στην πλάτη ή το λαιμό σας και ώμους ή πόδια.

Μασάζ Σώματος Helios

  • 50 λεπτά60€
Αυτό το απαλό, χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα είναι ένα κλασικό σπα. Οι θεραπευτές προσαρμόζουν την τεχνική τους στις προσωπικές σας ανάγκες ενώ αυξάνουν την κυκλοφορία, ανακουφίζουν από την ένταση των μυών και προάγουν τη χαλάρωση.

Προγεννητικό Μασάζ

  • 50 λεπτά60€
Αυτό το μασάζ για τη μέλλουσα μαμά στοχεύει στη χαλάρωση των τεντωμένων μυών, στην ανακούφιση των πονεμένων κηλίδων και στη βελτίωση της κυκλοφορίας και της κινητικότητας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γιατρό σας πριν κάνετε κράτηση.

Μασάζ με ζεστές πέτρες Hephaestus

  • 50 λεπτα70€
Διώξτε το άγχος καθώς οι θεραπευτικές φυσικές καυτές πέτρες γλιστρούν πάνω από το δέρμα και διεισδύουν στους εσωτερικούς μύες για να ανακουφίσουν τον πόνο, να μειώσουν την ένταση και να αυξήσουν την ευλυγισία των αρθρώσεων.

Μασάζ Αρωματοθεραπείας Afrodite

  • 50 λεπτά70€
Ζήστε τη βαθιά χαλαρωτική και αναζωογονητική εμπειρία ενός εξατομικευμένου ταξιδιού αρωματοθεραπείας που έχει σχεδιαστεί για να ανακουφίζει το άγχος και να ανεβάζει τα επίπεδα διάθεσης χρησιμοποιώντας 100% καθαρά αιθέρια έλαια θεραπευτικής ποιότητας.

Αθλτητικό βαθύ ιστού Μασάζ Poseidon

  • 50 λεπτά80€
Ανακουφίστε τον πόνο, τη δυσκαμψία και τη χρόνια ένταση με θεραπείες βαθιάς επούλωσης ιστών που στοχεύουν στα κρυφά μυϊκά στρώματα και τους συνδετικούς ιστούς.

Lomi Lomi μασάζ σε συνδυασμό με πουγκάκια

  • 50 λεπτά80€
Το Lomi lomi είναι ένα παραδοσιακό χαβανέζικο μασάζ που συνδυάζεται με ζεστές θήκες. Δουλεύοντας απαλά βαθιά στους μύες με συνεχείς, ρέουσες κινήσεις με τις ζεστές θήκες τοποθετημένες σε όλο το σώμα προσφέρουν μυϊκή χαλάρωση και αναζωογόνηση, απομακρύνοντας το άγχος.

Μασάζ με κεριά

  • 50 λεπτά80€
Το μασάζ με κεριά είναι μια θεραπεία που γίνεται με ένα ειδικά σχεδιασμένο κερί μασάζ. Η θερμότητα που εκπέμπεται από το κερί του κεριού, ακολουθούμενη από απαλές κινήσεις από τους θεραπευτές μας στοχεύουν στην άμεση χαλάρωση του σώματος και της ψυχής.

Αρχαίο Ελληνικό Μασάζ

  • 70 λεπτά100€
Το αρχαίο ελληνικό μασάζ είναι μια θεραπευτική τεχνική που βασίζεται σε τεχνικές που υποστηρίζονται από τον Ιπποκράτη, τον πατέρα της ιατρικής. Συνδυάζει το «ξηρό μασάζ» με την πίεση και την κίνηση, ακολουθώντας το πινέλο που ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στην πλάτη. Στη συνέχεια εφαρμόζεται καυτό λάδι με αιθέρια έλαια και ακολουθεί ειδικό μασάζ με μοναδική μέθοδο αναρρόφησης. Το λάδι αφαιρείται από μια ξύλινη ξύστρα τη «χτένα κάρυ». Η θεραπεία ολοκληρώνεται με το «τρίψιμο θλίψης» που είναι ουσιαστικά ένα μασάζ κεφαλιού κατά το οποίο αυξάνεται η εκπομπή «σεροτονίνης» και μειώνεται η «κορτιζόλη» απελευθερώνοντας έτσι τη θλίψη.

Μια μοναδική ολιστική θεραπεία προτείνεται σε όποιον επιθυμεί να αναζωογονήσει σώμα και ψυχή, να ελαφρυνθεί και να κάνει τον εαυτό του ένα ταξίδι πίσω στην αρχαία Ελλάδα.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΥΛ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 35 ΕΥΡΩ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Σε όλους τους επισκέπτες παρέχονται σαμπουάν φλαμουριάς, κρέμα μαλλιών, λοσιόν σώματος, σαπούνι από ελαιόλαδο %100, παντόφλες μιας χρήσης, πετσέτες και μπουρνούζι. Οι επισκέπτες μας που διανύουν τον πρώτο ή τον τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τους, που πάσχουν από καρδιακές παθήσεις, διαβήτη ή άσθμα δεν συνιστάται να χρησιμοποιούν το μπάνιο. Το AlMarSpa & Hamam δεν φέρει καμία ευθύνη σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η χρήση του λουτρού δεν συνιστάται επίσης για τους επισκέπτες που έχουν καταναλώσει πρόσφατα αλκοόλ, οι οποίοι είναι πεινασμένοι ή γεμάτοι- το χαμάμ, και πάλι, δεν θα αναλάβει καμία ευθύνη σε τέτοιες περιπτώσεις. Τα παιδιά κάτω των 6 ετών δεν επιτρέπεται η χρήση του χαμάμ. Οι επισκέπτες μας κάτω των 18 ετών μπορούν να απολαύσουν το χαμάμ με έναν ενήλικα.
en_US

Book Now for a Limited Time only and get 20% on all treatments until 30/06/2024.

Book an Appointment.
×