Πολιτική Ραντεβού & Ακυρώσεων

  1. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει αλλαγές, προσθήκες, τροποποιήσεις ή τερματισμό οποιασδήποτε δραστηριότητας ή υπηρεσίας, για οποιονδήποτε λόγο κρίνει απαραίτητο, καθώς και τροποποιήσεις στο ωράριο λειτουργίας, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση.
  2. Οι υπηρεσίες που παρέχονται και ισχύουν από τις περιγραφές και τις τιμές τους είναι αυτές που αναρτώνται στον επίσημο ιστότοπό μας, καθώς και οι τρέχουσες προωθητικές προσφορές σε υπηρεσίες, πακέτα συνδυασμού ή έκπτωσης κ.λπ. και μπορούν να ελεγχθούν ανά πάσα στιγμή. Τυχόν εκπτώσεις ή προωθητικές αναρτήσεις που έχουν αναρτηθεί περιοδικά στο παρελθόν και παραμένουν στο διαδίκτυο, δεν ισχύουν. Οι εκπτώσεις σε υπηρεσίες που παρέχονται σε πελάτες από διάφορες συνδεδεμένες εταιρείες ισχύουν για τις αρχικές μεμονωμένες υπηρεσίες. Δεν ισχύουν για συνδυαστικές υπηρεσίες, εκπτωτικά πακέτα και γενικά τυχόν υπηρεσίες με έκπτωση.
  3. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται κατόπιν ραντεβού. Βεβαιωθείτε ότι η κράτησή σας είναι έγκαιρη. Οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής ή οι παρευρισκόμενοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι, αλλά η εξυπηρέτηση εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα. Οι ομαδικές κρατήσεις και οι ειδικές εκδηλώσεις θα πρέπει να προγραμματιστούν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει έως και 50% έως 100% της αξίας της υπηρεσίας ως εγγύηση του ραντεβού. Παρακαλούμε να είστε σίγουροι για το πρόγραμμά σας όταν κάνετε μια κράτηση και βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε την Πολιτική Ακυρώσεων , για να αποφύγετε περιττές χρεώσεις. Οι υπηρεσίες προπληρώνονται πριν από την εκτέλεσή τους.
  4. Παρακαλούμε να προσέλθετε τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από το ραντεβού σας, ειδικά αν αυτή είναι η πρώτη σας επίσκεψη. Όλοι οι επισκέπτες υποχρεούνται να συμπληρώνουν το «Φόρμα Πελάτη» με τα φορολογικά τους στοιχεία για την έκδοση αποδείξεων και να ενημερώνονται για τις αντενδείξεις. Υπενθυμίζουμε ότι οι καθυστερημένες αφίξεις δεν μπορούν να λάβουν παράταση του χρόνου θεραπείας. Η καθυστέρηση της ώρας του ραντεβού σας, μπορεί να μειώσει τον χρόνο θεραπείας σας, χωρίς
    μειώνοντας το κόστος του.
  5. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ: Πρέπει να επιδεικνύεται σεβασμός στην επιχείρηση και στους άλλους επισκέπτες που επιθυμούν να κάνουν κράτηση για μια υπηρεσία, με ειδοποίηση τουλάχιστον 24 ωρών για ακυρώσεις. Η ακύρωση του ραντεβού σας 24 ώρες πριν δεν επιφέρει καμία χρέωση. Η ακύρωση του ραντεβού σας σε λιγότερο από 24 ώρες και έως 5 ώρες επιφέρει χρέωση 50% της αξίας της υπηρεσίας σας. Ακύρωση του ραντεβού σας σε λιγότερο από 5 ώρες επίσης
    Η αποτυχία ακύρωσης ή η μη εμφάνιση θα έχει ως αποτέλεσμα να χρεωθείτε το 100% της αξίας της υπηρεσίας σας. Για ομαδικές κρατήσεις 5 ατόμων και άνω, η ακύρωση πρέπει να γίνει 48 ώρες νωρίτερα. Όλα τα ραντεβού πρέπει να είναι προπληρωμένα και σε καμία περίπτωση δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.
en_US

Book Now for a Limited Time only and get 20% on all treatments until 30/06/2024.

Book an Appointment.
×