ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΜΑΜ & ΤΟΥ ΜΑΣΑΖ

Το χαμάμ έχει ρίζες από την αρχαία ελληνική και ρωμαϊκή εποχή. Είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινής ζωής. Στιγμές ηρεμίας, στιγμές βαθιάς εμπειρίας. Είναι δηλαδή μια ευχάριστη «έξοδος».

Υπενθυμίζουμε ότι στην αρχαία Ελλάδα, με υδροθεραπεία, χρησιμοποιούσαν την ενέργεια του νερού για θεραπευτικούς σκοπούς και οι γιατροί του Ιπποκράτη και του Ασκληπιού υιοθέτησαν την υδροθεραπεία και το μασάζ για την πρόληψη και θεραπεία σωματικών τραυματισμών αθλητών και πολεμιστών.

Στο χαμάμ AlMar, θα βρείτε τον κλασικό μαρμάρινο ζεστό χώρο με εντυπωσιακό τρούλο, σκαλιστές γούρνες με τρεχούμενα νερά από παραδοσιακές βρύσες και μαρμάρινα ζεστά κρεβάτια, όπου γίνονται όλες οι τελετές της Αυθεντικής Τουρκικής Περιποίησης με όλα τα παραδοσιακά ρούχα. και υλικά.

Μετά την αρχική παραμονή στο ζεστό ατμόλουτρο (Καθαρισμός), αναλαμβάνουν οι θεραπευτές, όπου πρώτα ξεφλουδίζεται το δέρμα και πλένεται με σαπούνι ελιάς (Καθαρισμός-Αποκατάσταση). Τέλος η διαδικασία ολοκληρώνεται με μασάζ, με αφρό σώματος και κεφαλής (Απόλαυση ).

Επιλέξτε μία από τις πολλές μοναδικές θεραπείες του αυθεντικού παραδοσιακού λουτρού που προσφέρουμε και συνδυάστε τη με μία από τις θεραπείες μασάζ ή προσώπου με τα αποκλειστικά πρωτόκολλα που δημιουργήσαμε, για να νιώσετε αναζωογονημένοι και ανακουφισμένοι από την καθημερινότητά σας προβλήματα.


Οι θεραπείες μας είναι μοναδικές και βασίζονται σε συγκεκριμένα πρωτόκολλα αναγέννησης.

Δώστε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας ένα δώρο ευεξίας γιατί το αξίζετε .

Τελετουργίες χαμάμ AlMar

Απολέπιση σώματος
Αυτο-εξπρές Χαμάμ
Παραδοσιακό τουρκικό χαμάμ
Premium Παραδοσιακό τουρκικό χαμάμ
Παραδοσιακό τουρκικό χαμάμ & μασάζ αρωματοθεραπείας
Αρχαίο ελληνικό μπάνιο AlMar

Απολέπιση σώματος

  • 20 λεπτά40€
Η απολέπιση ολόκληρου σώματος περιλαμβάνει τον επαγγελματικό καθαρισμό του σώματός σας από το λαιμό και κάτω με ειδικά απολεπιστικά, έλαια και ενυδατικές κρέμες. Αυτή είναι μια έντονα αναζωογονητική και χαλαρωτική εμπειρία που γυαλίζει το θαμπό και κουρασμένο δέρμα σας και αποκαλύπτει το απαλό νέο δέρμα που περιμένει από κάτω.

Αυτο-εξπρές Χαμάμ

  • 30 λεπτά40€
Αυτο-λουσία. Ατμόλουτρο στο χώρο του χαμάμ, χρήση σαπουνόφλουδων από ελαιόλαδο και φυσικής λούφας.

Παραδοσιακό τουρκικό χαμάμ

  • 45 λεπτά60€
10' αυτο-μπάνιο στο χώρο του χαμάμ σε συνδυασμό με 20' μασάζ με αφρό από σαπούνι ελαιολάδου. Βαθιά απολέπιση με παραδοσιακές κετσέδες, πλύσιμο σώματος και μαλλιών.

Premium Παραδοσιακό τουρκικό χαμάμ

  • 60 minutes90€
10' μπάνιο στο χώρο του χαμάμ Επίστρωση με σαπούνι ελαιολάδου, απολέπιση με παραδοσιακά κετσέ και μασάζ σώματος με αφρό από σαπούνι ελαιολάδου. Απολέπιση με θαλασσινά άλατα και μέλι, μάσκα με άργιλο για το σώμα. Μάσκα μαλλιών με άργιλο, βούτυρο και λάδι argan.

Παραδοσιακό τουρκικό χαμάμ & μασάζ αρωματοθεραπείας

  • 80 λεπτά120€
Ξεκινήστε με 10 λεπτά ξεκούρασης σε ζεστό δωμάτιο, στη συνέχεια 10 λεπτά τρίψιμο και 20 λεπτά μασάζ με φυσαλίδες. 40 λεπτά μασάζ αρωματοθεραπείας σε ιδιωτικό δωμάτιο με έλαιο φλαμουριάς ολοκληρώνουν αυτή την τελετουργία που στο τέλος ανακουφίζει την ενέργειά σας.

Αρχαίο ελληνικό μπάνιο AlMar

  • 80 λεπτά140€
Απολέπιση σώματος και προσώπου με την τεχνική του Ιπποκράτη για υγιές, λείο, απόλυτα καθαρό και νεανικό δέρμα. Απολέπιση με θαλάσσια άλατα και μέλι, ηφαιστειακή μάσκα για πρόσωπο & σώμα. Μάσκα μαλλιών με άργιλο, βούτυρο καριτέ και έλαιο αργκάν.

Κρέμα και έλαια για το σώμα με ελληνικά βότανα, που σύμφωνα με τη μυθολογία, χρησιμοποιούσε η θεά Ήρα, για αντιγήρανση, ενυδάτωση, σύσφιξη και αναζωογόνηση.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ να συνδυάσετε τη θεραπεία σας με ένα στυλ μαλλιών που κυμαίνεται από 25 έως 35 ευρώ.
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΌ 3 ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 15% ΕΚΠΤΩΣΗ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Σε όλους τους επισκέπτες παρέχονται σαμπουάν φλαμουριάς, κρέμα μαλλιών, λοσιόν σώματος, σαπούνι από ελαιόλαδο %100, παντόφλες μιας χρήσης, πετσέτες και μπουρνούζι. Οι επισκέπτες μας που διανύουν τον πρώτο ή τον τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τους, που πάσχουν από καρδιακές παθήσεις, διαβήτη ή άσθμα δεν συνιστάται να χρησιμοποιούν το μπάνιο. Το AlMarSpa & Hamam δεν φέρει καμία ευθύνη σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η χρήση του λουτρού δεν συνιστάται επίσης σε επισκέπτες που έχουν καταναλώσει πρόσφατα αλκοόλ, που είναι πεινασμένοι ή χορτάτοι- το χαμάμ, και πάλι, δεν θα αναλάβει καμία ευθύνη σε τέτοιες περιπτώσεις. Τα παιδιά κάτω των 6 ετών δεν επιτρέπεται η χρήση του χαμάμ. Οι επισκέπτες μας κάτω των 18 ετών μπορούν να απολαύσουν το χαμάμ με έναν ενήλικα.
en_US

Book Now for a Limited Time only and get 20% on all treatments until 30/06/2024.

Book an Appointment.
×