Book Now for a Limited Time only and get 30% on all treatments until 31/03/2024.

Μασάζ Κεφαλής/Αυχένα ή Πλάτης ή Ποδιών
Ήλιος Χαλαρωτικό Μασάζ Σώματος
Μασάζ Εγκυμοσύνης
Ήφαιστος Μασάζ Mε Zεστές Πέτρες
Μασάζ αρωματοθεραπείας Afrodite
Poseidon Deep Tissue Αθλητικό μασάζ
Μασάζ Lomi Lomi σε συνδυασμό με πουγκιά
Μασάζ με κεριά
Αρχαίο Eλληνικό Mασάζ

Μασάζ Κεφαλής/Αυχένα ή Πλάτης ή Ποδιών

  • 25 λεπτά35€
Ο θεραπευτής σας θα ακολουθήσει μια εξατομικευμένη προσέγγιση, συνδυάζοντας τεχνικές μασάζ για να βοηθήσει στη χαλάρωση των προβληματικών μυών της πλάτης ή του αυχένα σας, των ώμων ή τα πόδια.

Ήλιος Χαλαρωτικό Μασάζ Σώματος

  • 50 λεπτά60€
Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, αυτός ο τύπος μασάζ χαλαρώνει το σώμα σας προσφέροντας μια αίσθηση ευεξίας. Το χαλαρωτικό μασάζ προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου, βοηθώντας τον να ξεφύγει από την κουραστική καθημερινότητα και να χαλαρώσει το σώμα του, δίνοντας του παράλληλα την απαραίτητη τόνωση για να συνεχίσει.

Μασάζ Εγκυμοσύνης

  • 50 λεπτά60€
Το μασάζ στην εγκυμοσύνη είναι ένας υπέροχος τρόπος για να προετοιμαστείτε για την γέννηση του παιδιού σας χωρίς άγχος. Προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, το συγκεκριμένο μασάζ ανακουφίζει από πόνους στους μύες, του αυχένα και της πλάτης, με αποτέλεσμα να βελτιωθεί η στάση του σώματος. Ενισχύεται η κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου ανακουφίζοντας έτσι πόνους που προέρχονται από ενδεχόμενες κράμπες και μειώνοντας πιθανά οιδήματα.

Ήφαιστος Μασάζ Mε Zεστές Πέτρες

  • 50 λεπτά70€
Είναι ένα είδος μάλαξης το οποίο γίνεται με την χρήση θερμών ηφαιστειακών λίθων.Έχουν την ιδιότητα να αποθηκεύουν θερμότητα καθώς και να την διοχετεύουν στις περιοχές του σώματος που γίνεται η μάλαξη. Η θεραπεία με ζεστές πέτρες συναντάται στην ιστορία αρχαίων λαών και πολιτισμών. Όχι μόνο οι Κινέζοι, αλλά και οι Σαμάνοι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν εδώ και χιλιάδες χρόνια τις θερμές πέτρες για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Η γνώση αυτή έχει πλέον προσαρμοστεί στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και εξυπηρετεί την ενίσχυση της σωματικής και συναισθηματικής ισορροπίας μας.

Αφροδίτη Μασάζ Αρωματοθεραπείας

  • 50 λεπτά70€
Ζήστε τη βαθιά χαλαρωτική και αναζωογονητική εμπειρία ενός εξατομικευμένου ταξιδιού αρωματοθεραπείας που έχει σχεδιαστεί για να ανακουφίζει το άγχος και να ανεβάζει τα επίπεδα διάθεσης χρησιμοποιώντας 100% καθαρά αιθέρια έλαια θεραπευτικής ποιότητας.

Ποσειδώνας Αθλητικό Μασάζ

  • 50 λεπτά80€
Το Αθλητικό μασάζ ή Deep Tissue είναι ιδανικό για πριν και μετά τον αθλητισμό, αλλά και για εκείνους που προτιμούν ένα δυνατό μασάζ ή κάνουν καθιστική εργασία. Λειτουργεί στα βαθιά στρώματα των μυών και της περιτονίας στο σώμα, συνδυάζεται με κινήσεις stretching.

Μασάζ Lomi Lomi σε συνδυασμό με πουγκιά

  • 50 λεπτά80€
Το Lomi lomi είναι ένα παραδοσιακό χαβανέζικο μασάζ με ζεστά πουγκιά. Δουλεύοντας απαλά βαθιά στους μύες με συνεχείς, ρέουσες κινήσεις σε συνδυασμό με τα ζεστά πουγκιά που τοποθετούνται σε όλο το σώμα, προσφέρουν μυϊκή χαλάρωση και αναζωογόνηση, απομακρύνοντας το στρες.

Μασάζ με κεριά

  • 50 λεπτά80€
Το μασάζ με κεριά είναι μια θεραπεία που γίνεται με ένα ειδικά σχεδιασμένο κερί μασάζ. Η θερμότητα που εκπέμπεται από το κερί σε συνδυασμό με απαλές κινήσεις στοχεύουν στην άμεση χαλάρωση του σώματος και της ψυχής

Αρχαίο Eλληνικό Mασάζ

  • 70 λεπτά100€
Το αρχαίο ελληνικό μασάζ είναι μια θεραπευτική τεχνική που βασίζεται που συνδυάζει «ξηρό μασάζ» με χρήση βούρτσας και πούδρας για αιμάτωση και απολέπιση καθώς και ειδικό μασάζ με τη μέθοδο αναρρόφησης από «βεντούζες". Η θεραπεία ολοκληρώνεται με μασάζ κεφαλιού και πιέσεις ρεφλεξολογίας

Μια μοναδική ολιστική θεραπεία συνιστάται σε όποιον επιθυμεί να αναζωογονήσει σώμα και ψυχή, να ελαφρυνθεί και να χαρίσει στον εαυτό του ένα ταξίδι πίσω στην αρχαία Ελλάδα.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΤΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 35 ΕΥΡΩ.
Book an Appointment
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε όλους τους επισκέπτες παρέχονται σαμπουάν , κρέμα μαλλιών, λοσιόν σώματος, σαπούνι από ελαιόλαδο 0, παντόφλες μιας χρήσης, πετσέτες και μπουρνούζι. Οι επισκέπτες μας που διανύουν τον πρώτο ή τον τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τους, που πάσχουν από καρδιακές παθήσεις, διαβήτη ή άσθμα δεν συνιστάται να χρησιμοποιούν το Χαμάμ. Η χρήση του Χαμάμ δεν συνιστάται επίσης για τους επισκέπτες που έχουν καταναλώσει πρόσφατα αλκοόλ και φαγητό. Το AlMarSpa δεν φέρει καμία ευθύνη σε τέτοιες περιπτώσεις. Τα παιδιά κάτω των 6 ετών δεν επιτρέπεται η χρήση του χαμάμ. Οι επισκέπτες μας κάτω των 18 ετών μπορούν να απολαύσουν το χαμάμ με έναν ενήλικα.

Η χρήση του λουτρού δεν συνιστάται επίσης για τους επισκέπτες που έχουν καταναλώσει πρόσφατα αλκοόλ, οι οποίοι είναι πεινασμένοι ή γεμάτοι- το χαμάμ, και πάλι, δεν θα αναλάβει καμία ευθύνη σε τέτοιες περιπτώσεις. Τα παιδιά κάτω των 6 ετών δεν επιτρέπεται η χρήση του χαμάμ. Οι επισκέπτες μας κάτω των 18 ετών μπορούν να απολαύσουν το χαμάμ με έναν ενήλικα.
el
×